Καλά Χριστούγεννα και ευλογημένα – καλές γιορτές – ekkara.gr

Το φωτεινό άστρο των Χριστουγέννων, οδήγησε τους 3 μάγους στον Χριστό μας. Ας οδηγήσει και όλους μας σε μια ζωή ευτυχισμένη με πολύ  Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες , ότι καλύτερο για τον τόπο μας, τη νεολαία του, και το μέλλον αυτού… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!    ekkara.gr

 

4 μικρές πράξεις καλής θέλησης που όλοι μπορούμε να κάνουμε αυτές τις γιορτές

1. Όταν κάνετε τις αγορές σας για το γιορτινό τραπέζι, σκεφτείτε και αυτούς που έχουν ανάγκη. Τα περισσότερα super market έχουν τοποθετημένους μεγάλους μεταλλικούς κάδους για τη συλλογή τροφίμων, τα οποία πηγαίνουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μια σακούλα με έναν σοκολατένιο Άγιο Βασίλη και είδη πρώτης ανάγκης ή φαγητό θα κάνει σίγουρα μια οικογένεια ευτυχισμένη.

2. Χαρίστε το φαγητό που περίσσεψε από το Χριστουγεννιάτικο ή το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Ένα σπιτικό φαγητό θα δώσει χαρά, τόσο σε ανθρώπους που είναι μόνοι τους τις γιορτές, αλλά και σε ανθρώπους που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα οικονομικά.

3. Μην ξεχνάτε τους ηλικιωμένους. Ο παππούς και η γιαγιά έχουν να σας δούν πολύ καιρό.   Υπάρχουν  ηλικιωμένοι οι οποίοι θα περάσουν μοναχικά αυτές τις γιορτές. Μπορείτε να τους εκπλήξετε παιρνοντας τους τηλέφωνο για «Χρόνια Πολλά! Καλλά Χριστουγεννα!!!» έστω από μακρια και με ασφάλεια.

4. Φτιάξτε χειροποίητα στολίδια και δώρα και χαρίστε χαμόγελα σε παιδιά που βρίσκονται σε ορφανοτροφεία ή άλλα ιδρύματα.

 

 

.-Γέροντα,δώστε μου μια ευχή για τα Χριστούγεννα.

“Εύχομαι η καρδιά σας να γίνει Αγία Φάτνη και το Πανάγιο Βρέφος της Βηθλεέμ να σας δώσει όλες τις ευλογίες Του.”

(Γέροντος Παϊσίου Λόγοι, τόμος Ε, σ. 231)

.

 

Καλά Χριστούγεννα και ευλογημένα – καλές γιορτές – ekkara.gr