Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 08/04/2019

Σήμερα Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα περιλαμβάνουν και καταιγίδες τόπους ισχυρές. Άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 7 μποφόρ.

Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού:

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές, που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά, το βραδύ στα νότια θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ που θα γίνουν δυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη 

καιρός: νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα που θα είναι καταιγίδες τόπους ισχυρά, το βραδύ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά νοτιοανατολικοί. Θερμοκρασία: από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες καταιγίδες τόπους ισχυρές. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 που θα βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Εβδομαδιαία Πρόγνωση καιρού για του αγρότες: εδώ

Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 08/04/2019
Ετικέτες: